EYA-KIDZZ
MEISJES
JONGENS
DAMES

Algemene (leverings)voorwaarden

Algemene gegevens:

Handelsnaam: Eya & Partner v.o.f.
K.v.k. 34215471
Btw. Nr. NL8136.85.679.B01

Correspondentieadres:
Huigbrouwerstraat 12
1811 BJ te Alkmaar
Nederland

Algemene Voorwaarden Bestelling:
De verkoop van onze kledingen en accessoires zijn uitsluitend mogelijk via onze website op het internet. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Hierin zijn ook de kosten voor het verzenden inbegrepen.

Verzendkosten:
Binnen Nederland
Wij hanteren altijd 3 euro aan verzendkosten per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikels.
Buitenland
Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land. Voor meer informatie verwijzen wij u naar <<Verzenden & Retouren>>

Betaling:
Wij geven de voorkeur aan betalen direct met iDEAL. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Ons iDEAL betaling is ondergebracht bij Docdata Payments. Voor meer informatie kan u lezen op "Veilig betalen met iDEAL".

Wenst u op de normale manier d.m.v. overboeking de betaling te doen?
U kan in dit geval de stappen van het bestellingproces volgen. Stap 2 'Betalingsinformatie' geeft u 'vooruitbetaling' als keuze voor betalingswijze op. U kan ook de betaling middels acceptgirokaart aan ons overmaken.

De betaling kan overgemaakt worden op onze Robobank rekening:
1. vooruitbetaling naar Rabobank:
Naam: Eya & Partner v.o.f.
Rekeningnummer: 11.00.52.021
BIC: RABONL2U
IBAN: NL52RABO0110.0520.21
Woonplaats: Beverwijk
Land: Nederland
o.v.v. Bestelnummer

2. of per PAYPAL: De betaling kan worden verzonden naar eya1530@zonnet.nl

Levering:
We streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 3 dagen.
Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.
De verzending geschiedt volgens de AVG-voorwaarden (Algemene voorwaarden voor goederenvervoer van TPG-post, welke na te lezen zijn op:
www.tpgpost.nl/siteinfo/voorwaarden algemeen.html

Afkoelingsperiode:
Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden naar:
Eya-Kidzz
Huigbrouwerstraat 12
1811 BJ te Alkmaar

Dit recht is niet van toepassing indien:

  1. de kleding gedragen en/of gewassen is;
  2. u getracht heeft een gebrek te herstellen;
  3. vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels;
  4. het artikel betreft gekocht tijdens opruiming/acties;
  5. het artikel betreft uit de Mega-Sale map (gezien de lage prijzen kunnen wij helaas geen garantie geven.)

U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren. EYA-KIDZZ gaat er vanuit dat u de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door EYA-KIDZZ nimmer geaccepteerd.
De retourzending kan gestuurd worden naar het bovenstaande vermelde adres.

Orderafhandeling:
Alle orders worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Mocht het voorkomen dat er 2 bestellingen op hetzelfde product zijn dan geldt de eerst binnengekomen bestelling.

Opruiming:
Zodra de artikels afgeprijsd zijn, kunt u wel retourneren. U kunt ruilen voor een andere artikel. Mocht u geen andere artikel kunt vinden, dan kunt u een tegoed krijgen. Het tegoed wordt op uw account bijgeschreven en blijft onbeperkt geldig.

Maat:
In de omschrijving geven we aan of een bepaalde artikel klein en/of groot valt. Twijfel u toch over de maat, dan meten we het graag voor u na.


Niet betalen:
De bestelde artikelen worden 7 dagen voor u gereserveerd. Na 7 dagen ontvangt u een herinneringsmail. Horen wij hier niks op en ontvangen wij geen betaling dan worden de bestelling geannuleerd. Bij herhaaldelijk niet betalen van de bestellen, wordt de account overgezet naar een zwart lijst en kunnen we geen bestelling meer accepteren.

Aansprakelijkheid:
EYA-KIDZZ is NIET aansprakelijk voor het kwijtraken, beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Verzekerd verzenden is mogelijk, hiervoor berekenen we verzendkosten. ( 4,50 euro bovenop de standaard verzendkosten). U dient dit wel aan EYA-KIDZZ (info@eya-kidzz.com) kenbaar te maken.

EYA-KIDZZ is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is EYA-KIDZZ nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Indien vast komen te staan dat EYA-KIDZZ toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan 1.000 euro.

Klachtenafhandeling:
Voor klachten met betrekking tot onze diensten en/of artikelen kan u contact opnemen met onze klantafdeling. Deze is per email te bereiken op:
info@eya-kidzz.com
EYA-KIDZZ behandelt alle klachten serieus. Wij streven ernaar alle klachten binnen 48 uur af te handelen. Samen komen we altijd tot een bevredigende oplossing.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webwinkel mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van EYA-KIDZZ.

Eya & Partner v.o.f
www.eya-kidzz.nl

Terug

Onze merken:
AccessoiresAmor Lola KidsAmy GeeAriana DeeArmani JuniorBaby BarbBikkembergs
BlumarineBossBrand New BeltsBy Isla IbizaCakewalkChupa ChupsDe Kunstboer
Denny RoseDenny Rose Young GirlDisneyDolce Gabbana JuniorEliane Et LenaElsyEnergie
Fracomina MiniFrankie MorelloFrieda FreddiesFun FunGirls RockGlitz GlamGrant
GuessGuess JeansGuess KidsHitch Hiker By MonnalisaIcebergIlludiaIsla Ibiza Bonita
Jacky LuxuryJil SilJoe ColorJohn GallianoKate MackLa Martina JuniorLaura Biagotti
LofffLolo Love To LoveMiss BlumarineMiss GrantMiss SixtyMiss Sixty KidsMonnalisa
Monnalisa BoysMuffin CoMurphy NyeNickelsonNickelson JuniorNolita MovesPaesaggino
PampolinaParadizia SwimwearParis FashionParrotPastryPeace And LovePepe Jeans
PhardPom PomPunkyfishQuickRalph LaurenRebelqRelish
ReplayRinascimentoSalty DogSalty Dog Le ChicSelini ActionSt MartinsVinrose
Zie Zoo

Copyright © 2007-2019 EYA-KIDZZ